Referenser

Ali & Felix
”Jag har haft Ali som fystränare i ett och ett halvt år nu och under den tiden har jag utvecklats mycket både som hockeyspelare och person. Fysiskt har Ali hjälpt mig med allt från rörlighet, teknik och styrka och hur man håller sig skadefri. Han har även gjort mig mer självsäker, att tro mer på mig själv. Ali är väldigt noggrann när det gäller teknik och vill alltid mitt bästa.”
Felix Markström
16 år hockeyspelare
”Det är nu andra eftersäsongen till hockeyn som jag kör med Ali. Han har, på ett tidigt stadium, identifierat mina begränsningar och svagheter. Utifrån detta har han anpassat ett träningsprogram som fått mig bli både snabbare och starkare samt mer rörlig. Ali har fått mig att förstå vad träning är på riktigt samt vikten av att äta rätt. När nästa säsong startar är hans mål med mig att jag skall vara och förbli skadefri och att det skall synas att jag är en atlet.”
Theo Englund
14 år hockeyspelare - Juni 2020
”Det enda jag ångrar är att Felix inte började träna tidigare med Ali. På mindre än ett år har Ali ökat Felix rörlighet markant, och Ali har även förbättrat Felix grundstyrka betydligt. I början var Felix skeptisk till träningen, idag älskar han att träna med Ali. Jag skulle rekommendera alla föräldrar med idrottssatsande tjejer och killar att kontakta Ali, för den typ av träning som Ali bedriver saknas ute i klubbarna. Jag tror att den styrka och rörlighet som Ali lär ut kommer att vara en förutsättning för att lyckas inom idrotten.”
Martin Nilsson
pappa till Felix Nilsson 15 år hockeyspelare - Juni 2020
”Vi på Boetten Bygg tränar med Ali en gång i veckan sedan två år och vi tänker fortsätta med det. Träningen med Styrka och Rörlighet är perfekt anpassad till våra behov och fungerar som förebyggande friskvård för personalen, Ali är alltid väl förberedd till varje pass. Professionell, noggrann och engagerad är ord som jag vill använda för att göra ett utlåtande om Ali. Det är kul att gå till varje pass, precis som det skall vara!”
Jens Mackegård
Boetten Bygg AB – Juni 2020
”Den 15:e januari 2020 låg jag på operationsbordet efter att min vänstra axel hoppat ur led tre gånger på kort tid. Två månader senare började jag min rehab under Alis ledning. Efter tre månaders tuff träning är jag tillbaka, starkare än någonsin. Axeln känns som ny och jag kan knappt vänta på att nästa hockeysäsong ska starta. Tack Ali för din support. Jag hoppas att fler får ta del av dina värdefulla kunskaper.”
Joel Englund
17 år hockeyspelare – Juni 2020
”Ali är tydlig, hård, har ett bra engagemang och tänker alltid på att träna på bästa sätt så man förblir skadefri. Han tror stenhårt på varje person han tränar och är peppande och kunnig. Ali är grym och jag rekommenderar honom starkt.”
Eric Appeltofft
15 år hockeyspelareTäby HC – Juni 2020
”Med noggrann genomgång bygger Ali upp en stabil grundfysik, för att du sen kan bygga på med styrka utifrån dina egna förutsättningar. Med ett långsiktigt helhetstänk gör detta att du utvecklas säkert och ökar förutsättningarna att hålla dig skadefri. En träning som är svår att göra på egen hand. Alla behöver en Ali.”
Maria & Hans-Göran Elo
Föräldrar till Ludwig Elo 16 år hockeyspelare – Juni 2020
”Ali var från första stund tydlig och professionell i sin analys av William, och redan efter nån veckas träning med det specialanpassade programmet William fick med sig såg vi tydliga mätbara resultat! Vi såg en klar förbättring i framförallt rörlighet, balans och stabilitet. Prestandan på isen ökade markant, framförallt i fart och balans. Nu går vi regelbundet till Ali, framförallt för att få en personligt anpassad träning, en maximal kroppskontroll och en lyftteknik av vikter på gymmet som ger sköna skadefria muskler som gör att hockeyresan blir roligare och längre. Ali är väldigt mån om sina klienter och inger ett professionellt intryck. Han har målsättningen är klar, individen skall ges de bästa förutsättningar att nå sina drömmars mål på ett skadefritt sätt där fokus ligger på dagens och framtidens idrottande med den senaste fysiologiska vetskapen om kroppslig hälsa och välmående.”
Micke Andersson
Pappa till William Andersson 14 år hockeyspelare Flemingsbergs IK​
”Den här typen av träning har verkligen fått mig att förstå vikten av att träna rörlighet och hur många olika muskler vi egentligen har! Alis engagemang och driv gör att motivationen är på topp! Det är roligt och gör en hela tiden bättre!​
Linus Erikson
12 år hockeyspelare
”Vår son, Wille Forsberg, började spela hockey i tidig ålder och har tränat hårt, mycket och intensivt i ett antal år under ett flera olika tränare. Willes tränare har varit många, från ambitiösa föräldrar till skolade professionella tränare både i Sverige som utomlands. Gemensamt är att alla tränare haft 100% fokus på isträning. Willes (och vår) stora lycka och röda tråd för en skadefri tillvaro skall tillskrivas Ali Khaldi, som tränat Wille kontinuerligt sedan han var 10 gammal. Vi som föräldrar är helt säkra på att Alis träning, noggrannhet, äkta krav på inställning och förklarande beskrivningar om träningslära starkt bidragit till att Wille har fått vara helt skadefri i alla år. Tack vare Ali har Wille idag också en bra förståelse över nivåkrav på teknik, vilka övningar och vad som i övrigt kommer att krävas runt områden som balans, rörlighet och styrka för att han själv skall ta klivet till nästa nivå som hockeyspelare. Idag är Wille 16 år och till kommande säsong börjar han på Djurgårdens hockeygymnasium och kommer att representera deras J18 lag. Vi vill tydligt och varmt rekommendera Ali Khaldi till alla hockeyspelare med ambitioner, privat som lag.
Claes & Nana Forsberg
Föräldrar till Wille Forsberg 16 år hockeyspelare
”Som föräldrar till en hockeyspelande kille som vill satsa på sin idrott, kände vi att vi ville ge honom så bra förutsättningar som möjligt att klara det och en del av det är att vara skadefri. Därför tog vi kontakt med Ali i början av 2019 och sedan dess har vi träffat honom varannan månad, (detta är självklart för oss trots avståndet 55 mil tor. Tranås-Stockholm), för noggrann genomgång av det han tränar på hemma och nya övningar allt eftersom sonens träning har gått framåt. Ali har genom noggrannhet, stort kunnande, humor, värme och en entusiasm gjort att sonen nu har en smidig, stabil och stark kropp och har även fått ett gott självförtroende. Man känner aldrig att man ”stör” om man har frågor och Ali är genuint intresserad av hur det går och tar sig alltid tid för att svara på frågor eller om man har funderingar. Nu känner vi oss trygga, för vi vet att sonen är väl förberedd för att klara den hårda träningen när han nu till hösten börjar på sitt efterlängtade hockeygymnasium.
Carina & Per Markström
Föräldrar till Felix Markström 16 år hockeyspelare
”En av våra ambitioner är att ge våra tjejer förutsättningar att utveckla atletiska förmågor över tid. Själva har vi dock inte kompetensen för att kunna ge dem det. Ali har hjälpt oss både lägga upp en struktur för arbetet med deras fysiska utveckling och med själva genomförandet. Det har varit otroligt värdefullt för oss. Vi är mycket nöjda med samarbetet och hur tjejerna nu har börjat utveckla de nödvändiga grunderna att bygga vidare på framåt mot att bli skadefria atleter. Vi ser fram emot ett fortsatt arbete tillsammans!”
Mats Levin
Coach Viby Basket F06
”De resultat som Alis klienter uppnått visar tydligt på kvalitén i hans träning. Som förälder uppskattar jag särskilt den personliga approachen samt hur noggrann han är med detaljer. När sonen säger att träningen ger effekt på isen och samtidigt trivs väldigt bra med Ali som coach är det ett lätt val att fortsätta.”
Johan Klevby
Pappa till Jack Klevby 15 år hockeyspelare
”Jag tränar med Ali för jag vet att träningen gör mig bättre på min sport hockey. Ali vet precis vad just jag behöver träna på och är bra på att coacha så träningen blir både kul och tuff. Han har också hjälpt mig mycket när jag varit skadad och är ett bra bollplank.”
Jack Klevby
15 år hockeyspelare
"Om du vill säkerställa att ditt barn får de bästa möjliga förutsättningarna att utveckla sin rörlighet, styrka, stabilitet och att hålla sig skadefri för att ta sitt ishockeyspel till en högre nivå då är fys med Ali svaret. Ali är mycket noggrann med screening och anpassar träningen individuellt utifrån barnets förutsättningar för att kunna nå maximal potential."
Daniel Lewis
Pappa till Elliot hockeyspelare 12år
"Ali har hjälpt mig med min träning så att jag har blivit rörligare, stabilare och starkare. Vilket gjort att jag blivit en bättre hockeyspelare på isen."
Elliot Lewis
Hockeyspelare 12år, AIK
"Erik har utvecklats mycket vad gäller snabbhet, styrka och rörlighet, han har fått en annan balans i musklerna efter att ha börjat köra med Ali regelbundet. Ali kombinerar kunskap om fysiologi samtidigt som han vet vad som behövs för att utveckla en hockeyspelare. Jag ger Ali mina varmaste rekommendationer. Erik gillar verkligen Alis träningspass."
Christer Häggström
Pappa till Erik Häggström hockeyspelare 14 år
"Riktigt bra upplägg på träningen med variation. Bra förklaringar till övningarna vad syftet är och varför man gör dem. Feedback och justeringar under träningen. Varje träning lika rolig och lärorik."
Hugo Mivell
Hockeyspelare 16 år, VIK Hockey
”Ali är en person som har en unik hängivenhet till det han gör och till de klienter han tar sig an. Han är ALLTID förberedd, noggrann och driven men främst extremt lyhörd och inlyssnande. Förmågan att anpassa och forma passet efter klientens behov går snabbt och håller en mycket hög kvalitetsnivå. Hans förmåga att hjälpa andra med utökad mobilitet och rörlighet är unik och väldigt inspirerande. Vår son Leo, som är 10 år, började hos Ali för ca 4 månader sen. Sen dess har Leo gjort sådana framsteg i hans rörlighet på så kort tid. Han själv, men också vi föräldrar kan se progression i hans rörelser på fotbollsplan och ishockeyrinken. Det är tack vare Alis förmåga att snabbt bygga upp ett förtroende och trygghet tillsammans med sina klienter och få dom att inte bara förlita sig på Alis kunskap, erfarenhet och engagemang men också våga utmana sig själva och genomföra den rörelseträning som han uppmanar till. Ali är otroligt tydlig med syftet, mål och vilket resultat det kommer att ge. Det är väldigt häftigt att se sin son att redan i 10 års ålder börja förstå den röda tråden och vikten med just rörelse/mobilitetsträning- hur det positivt tillför i hans redan befintliga sporter som fotboll och ishockey. Detta är inte en dag försent och något vi garanterat kommer att fortsätta med att träna med Ali”.
Caroline & Martin Wennerholm
Föräldrar till Leo Wennerholm 10 år fotbolls- och hockeyspelare